Mentalist od 47 do 49 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 47 do 49 epizode

By  | 

Mentalist od 47 do 49 epizode
47 epizoda,Večernje crveno nebo
CBI istražuje navodnu otmicu uglednog, bogatog odvetnika, Harveya Dollara.I njegov vozač Pete Rocci pronađen je mrtav pokraj limuzine.Nakon susreta s Red Johnom, Patrick razmišlja o svojoj budućnosti u CBI-u, ON ne misli da je ovaj slučaj vredan njegovog vremena stoga odbija sarađivati i raditi na njemu.

48 epizoda,Krv iz utrobe
Policijski tim primi anonimni poziv o ubistvu, a kada stignu na mesto zločina, vide Janea s oružjem kojim je počinjeno ubistvo. Žrtva je Lester Wale, biznismen koji je postao žrtva igre prevaranta Daniela Raskina. Jane tvrdi Lisbon da ne poznaje Lestera, ali ipak prizna da ga je zvao zet,Daniel Raskin i tražio pomoć. Patrick mu pomaže, uprkos ličnoj rezerviranosti prema njemu…

49 epizoda,Krv na njegovim rukama
Telo Celije Jovanovich pronađeno je na obali reke Sacramento.Ona je članica Visualizea. Jane se još jednom suočava s šefom Visualizea, Bretom Stilesom, u potrazi za Celijinim ubicom.CBI-eva istraga ubistva dovodi do Berta Stilesa, vođe Vizualnog kulta. Bert Patricku nudi informacije o Red Johnu i o nestanku Kristine Frye… Kristina Frye, ponovo se pojavi u javnosti. Ovaj put se javi u eter radio showa. Poziv odvodi policiju do napuštene zgrade u kojoj je bila zarobljena, ali pronalaze samo lutku i Red Johnov potpis na zidu – veliki smajlić ispisan Kristininom krvlju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site