Mentalist od 53 do 55 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 53 do 55 epizode

By  | 

Mentalist od 53 do 55 epizode
53 Epizoda,Crveno vruće
U eksploziji bombe u jednoj zgradi poginuo je ruski biznismenYuri Bajoran,. Glavni osumnjičeni za njegovu smrt od ranije je poznat CBI-u, a bio je zaljubljen u agentkinju Teresu Lisbon. Reč je milijarderu Walteru Mashburnu… Yuri Bajoran nekoliko sati prie potpisivanja ugovora i preuzimanja njegove kompanije od rivala Waltera Mashburna, primi pismo pretnje. Walter nazove kalifornijski istražni ured kako bi se osigurao da pre potpisivanja niko ne ugrozi Yurijev život.Ali dok Yuri potpisuje ugovor, bomba eksplodira i raznese zgradu. Lista osumnjičenih je poduža: od Yurijine žene Marie Bajoran, miljardera Markhama Shankara, ali i Waltera.


54 Epizoda,Vatrena kugla

Patricka je oteo muškarac kojem se jednom davno zamerio. Jane uspeva javiti da je otet pa Lisbon i tim kreću u potragu. Kalifornijski istražni ured ispituje stare slučajeve, pokušavajući odgonetnuti ko bi Janea želio povrediti. U međuvremenu, Jane je vezan u podrumu, u kojem ga muči Rachel Bowman, žena koja je Lisbon kao očevidac opisala otmicu.

55 Epizoda,Crveni mesec
Lokalni astrolog Elis Mars pomaže Patricku u istrazi trostrukog ubistva koje se dogodilo u jednom malom mestu. Ubijena su dva policajca i jedan radnik hitne pomoći. Osumnjičen je jedan policajac, a ubistva su povezana sa mesečevim menama…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site