Mentalist od 56 do 58 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 56 do 58 epizode

By  | 

Mentalist od 56 do 58 epizode
56 Epizoda,Veseli crveni patuljak
Kalifornijski istražni ured u lovu je na brutalnog trostrukog ubicu, koji je hladnokrvno ubio dva policajca i verenicu lokanog medicinskog tehničara. Na mestu zločina Jane upoznaje Todda, koji je van sebe od besa i tuge što je izgubio verenicu Keeley. Jane istražuje ko je u njenom životu bio toliko gnevan da ju je želeo povrediti. Njen otac za vreme ubistva bio je s Toddom. Istraga se nastavlja ispitivanjem Hobarta, koji je pokušavao šarmirati Keeley, a i Rustayja koji je gajio osećanja prema njoj.
57 Epizoda,Krvavi sport

Kalifornijski istražni ured istražuje ubistvo Bernarda Ripplea, kostimiranog Deda mraza, koji je umro od trovanja alkoholom pre nego što je bačen kroz prozor. Jane pronalazi simbol na jelci , koji je Ripple dobio od društva lečenih alkoholičara kao pohvalu jer je godinu danabio trezan. I dok Lisbon, Cho, Rigbsy i Van Pelt traže krivca među ostalim Deda mrazovima, Jane odlazi u društvo Anonimnih alkoholičara.


58 Epizoda,Krvavi progoni

Tim istražuje svet profesionalnih borbi, nakon što Rigsby svedoči pronalasku tela na borbi koju je posetio. Isprva svi koji rade u areni su osumnjičeni, ali tim uskoro pronađe vezu između žrtve Charlottea Mitchella i jednog od boksača Mannyja Flasccoa. Pištolj koji je koriš’en pri ubistvu je identifikovan kao onaj koriš’en u obračunu bandi 1994. I Charlotte i Manny mogli su biti ubice u sukobu pre petnaest godina.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site