Mentalist od 59 do 61 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 59 do 61 epizode

By  | 

Mentalist od 59 do 61 epizode
59 Epizoda,Crvena uzbuna
Redateljka Amber Sutherland ubijena je u gradiću Crane Creek, pa tim odlazi istražiti zločin na poziv lokalne policije. Na listi osumnjičenih nalazi se Rick Crosswhite, čija je žena ubijena pet godina ranije. Crosswhite je bio oslobođen optužbe, ali većina građana smatrala ga je krivim. Oslobođen je zbog tehničke greške. Crosswhite je radio s Amber na novom filmu o ubistvu njegove žene i kasnijoj istrazi pa se čini da je Amber saznala nešto što Crosswhiteu nije išlo u prilog.

60 Epizoda,Krvna osveta
Zaštićeni svedok, Derrica DeGeorge, u sudskom procesu protiv jednog dilera je ubijen. Ostatak istražitelja pozvat je na slučaj. Jane pronalazi Derrickovu trinaestogodišnju kći Trinu kako se skriva u kućici na drvetu. Sada kada su oba njena roditelja mrtva, Jane se zbližava sa devojčicom.

61 Epizoda,Crveno zlato
U istrazi ubistva rudara, u rudniku zlata povređena je agentkinja Teresa. Na slučaju zajedno rade Patrick i specijalni agent Hightower… Među osumnjičenima su Wes Atwood, Rickov sin Jeff i Dean Puttock, vlasnik lokane rudarske prodavaonice. Kada je Atwood pronađen mrtav u kući lokalnog lopova, Jane zaključi – Rick je našao novu zlatnu žilu u brdima, a Wes je to znao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno