Mentalist od 62 do 64 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 62 do 64 epizode

By  | 

Mentalist od 62 do 64 epizode
62 epizoda,Crvena kraljica
Ubijen je muzejski trgovac antikvitetima i pronadjen u muzeju. Indicije upućuju da je ubistvo mogao počiniti netko iz CBI-eva tima… Svi dokazi upućuju na agentkinju Hightower, koja je izgleda imala li;ni razlog za ubistvo.Jane zna da Todda nije ubila Hightower, već neko ko radi za Reda Johna u policijskim redovima. Sumnja da je Hightower žrtva nameštaljke pa joj poveri svoj plan….

63 epizoda,Krvotok
CBI istražuje ubistvo lekara čije je telo pronađeno na terenu za golf. Među osumnjičenima su radnici bolnice i doktorovi bivši pacijenti. U međuvremnu, LaRoche postaje novi privremeni šef CBI-a, a agent Cho glavni koordinator tima. Novi vođa tima, Chio, ima mnogo manju toleranciju prema Janeu i njegovom nepredvidljivom ponašanju. Nakon saznanja da se nekolicina pacijenata žalila na postupke osoblja, Jane otkrije da je doktor krao tablete protiv bolova i koristio ih za sebe.

64 Epizoda,Crvena milja

Čovek koji je tvrdio da su ga oteli vanzemaljci ubijen je, a njegovo telo ukradeno iz istražiteljevog kombija. U potrazi za odgovorima Jane ispituje ženu i majku ubijenoga te saznaje da je telo pronađeno na mestu gde je žrtva tvrdila da su ga oteli vanzemaljci.
U međuvremenu, agentkinja Van Pelt planira svoje venčanje…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno