Mentalist od 65 do 67 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 65 do 67 epizode

By  | 

Mentalist od 65 do 67 epizode
65 epizoda,Svaka ruža ima trn
CBI istražuje ubistvo vlasnika agencije za spajanje ljudi. Njegovo je telo nađeno kako pluta u marini. Žrtvina je supruga glavna osumnjičena pa Patrick pokušava dokazati njenu krivicu.Ali zbog nedostatka dokaza i alibija koji potvrđuje njenu priču, moraju je pustiti. I dok istraga ne napreduje, Jane istražuje svet servisa za spajanje srodnih duša i otkriva da postoji žena koja je snimala vlastite spojeve s bogatim muškarcima kako bi ih kasnije mogla ucenjivati.

66 Epizoda,Crvene korice
CBI istražuje smrt vlasnika jedne trgovine elektronske robe… U međuvremenu, Patrick pokušava od kolega sakriti činjenicu da je za neuspelu provalu u LaRocheovu kuću licno unajmio pljačkaša! Ali posao je propao, lopov je uhvaćen, a Jane je u nezgodnoj poziciji jer postoji opasnost da bude otkriven. Preostaje mu svega 24 sata da izbavi lopova iz zatvora.

67 Epizoda,Kao crvenokoso usvojeno dete
Patrick sumnjiči jednoga bivšeg kažnjenika za smrt zatvorskog čuvara nožem izbodenog na ulici. I dok Jane razgovara sa zatvorenicama kako bi otkrio je li iiko imao motiv za ubistvo, agent Rigsby traži pomoć od svog oca, bivšeg zatvorenika koji živi u susedstvu zatvora. Obe istrage na videlo izbace gomilu osumnjičenika te je sada na Janeu da otkrije ubicu među gomilom kriminalaca.Crvenokosa Rigsby odlučuje upitati svog očuha za informacije koje mogu pomoći u rešavanju ovog slučaja…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno