Mentalist od 68 do 70 epizode, Kraj trece sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 68 do 70 epizode, Kraj trece sezone

By  | 

Mentalist od 68 do 70 epizode
68 Epizoda,Rapsodija u crvenom

Profesionalna violinistkinja simfonijskog orkestra severne Kalifornije ubijena je pa je celi orkestar pod istragom. U međuvremenu, Cho je susretljiv prema jednom dečaku koji pokušava pomoći ocu u zatvoru da dokaže nevinost…

69 Epizoda,Jagode i šlag (1)
Pljačkaš s bombom oko vrata počinio je samoubistvo ispred trgovine benzinske pumpe. Raskrinkan je CBI-ev doušnik Red Johna. Reč je specijalnom agentu Hightoweru. Patrick prolazi kroz teške i emotivne trenutke.

70 Epizoda,Jagode i šlag (2)
Patrick Jane napokon se susreće sa monstrumom koji mu je oduzeo suprugu i kćer. U velikom finalu sezone, Jane će pokazati svoje drugo lice, a svoje narcisoidno ponašanje barem za trenutak ostaviti za sobom. U epizodi prepunoj obrata i iznenađenja, u kojoj Jane ne zna kome može verovati, eksplozivni susret s Redom Johom završiće neočekivanim i neplaniranim ishodom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!