Mentalist od 75 do 78 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 75 do 78 epizode

By  | 

Mentalist od 75 do 78 epizode
75 Epizoda,Krv i pesak
Patrick i CBI-ev tim istražuju ubistvo žene čije je telo pronađeno na obali jednoa kalifornijskog otočića. Dok među otočanima traže ubicu, sreću čitav niz čudaka i osobenjaka.U međuvremenu, Rigsby je u romantičnoj vezi s javnom braniteljkom pa u prisutnosti Van Peltice oseća nelagodu…

76 Epizoda,Gde se nalaziš, Carmine O’Brienu?
CBI istražuje ubistvo šefa policije u malom turističkom gradiću. Tokom istrage Teresa susreće svog brata Tommyja, koji kao lovac na begunce prati jednog takvog. Radi se o osumnjičenikom koji je pobegao dok je bio pod jamčevinom.

77 Epizoda,Treperavo crveno svetlo

CBI pokušava uhvatiti serijskog ubicu iz San Joaquina . U međuvremenu, Patrick upoznaje ostarelog blogera koji je život posvetio istom zadatku, ali je do sada uspešno bežao od kompletnog CBI tima i Janea.

78 Epizoda,Ružičasti vrhovi
CBI pokušava pronaći ubicu detektivke sa odeljenja za narkotike, Yolanda Concepcion. Detektivka je bila na tajnom zadatku, a ubijena je u mračnoj uličici ispred jednog noćnog kluba. Yolanda je istraživala dilera Omar Vegu, koji je ujedno i vlasnik kluba i želela pronaći prostorije u klubu koje se koriste kao skladište za drogu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno