Mentalist od 79 do 82 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 79 do 82 epizode

By  | 

Mentalist od 79 do 82 epizode
79 epizoda, Crvena košulja
Jane i CBi tim istražuju smrt nekadašnje zvezde ragbija u eksploziji automobila. Analiza tela otkriće pravu istinu. U međuvremenu, odnos Rigsbyha i Sarah Harrigan se i dalje razvija, dok se pripremaju za novi slučaj na sudu.

80 Epizoda,Fuga u crvenom

Tokom istrage ubistva jednog vatrogasca, Patrick je u napadu ubiice povredjeđen i gubi pamćanje, ne može se setiti ničega vezanog za Red Johna, a ni ubistva svoje porodice. Ali tim mora nastaviti istragu koristeći Janea koji je emotivno opet isti kakav je nekad bio, pre svih tragedija u privatnom životu i istražiteljskog posla.

81 Epizoda,Uvek se kladi na crveno
Lisbon i tim odlaze u marinu do odvetnika u brakorazvodnim parnicama, Creeka, koji traži zaštitu nakon što je primio preteća pisma. I dok se CBI tim približava, Creekov brod eksplodira i razleti se u komadiće, a ostatke tela nesretnog odvetnika odnose morski psi. I dok Cho i Rigsby razgovaraju s jednim odvetnikom u firmi u kojoj je Creek radio, agent Darcy iz FBI-a ispituje Jane o Redu Johnu. Darcy misli da postoji ubica koji je Redov imitator.

82 Epizoda,Moja krvava ljubav
Dok CBI istražuje smrt najstarijeg sina jednoga mafijaškog šefa. Jedan od sinova iznosi teoriju da su ga ubili članovi meksičke bande. Svedokinja ubistva i prostitutka Janpen, se pravi da ne razume engleski, Van Pelt odvodi je u sedište na ispitivanje. Ali nađu se pod paljbom iz auta u prolazu i dožive nesreću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno