Mentalist od 83 do 85 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 83 do 85 epizode

By  | 

Mentalist od 83 do 85 epizode
83 Epizoda
CBI pokušava otkriti ko je mogao ubiti modnog dizajnera, koji je uskoro trebao održati reviju svoje modne kolekcije i tako se vratiti u vrh modne industrije. Osumnjičeni su njegov bivši šef, kome je trebala nova hit kolekcija kako bi spasio svoju firmu od potonuća i DJ-a, koji je pustio u opticaj video snimak koji je modnog dizajnera koštao posla. FBI-ev agent Darcy i dalje kopa po slučaju Reda Johna., iako Jane tvrdi da je njegov smrtni neprijatelj mrtav.

84 Epizoda
I dok porota odlučuje o nedužnosti i krivici žene optužene za ubistvo svog ljubavnika, Jane se trudi dokazati da ona nije kriva za počinjeno delo koje joj se stavlja na teret. U međuvremenu, Summer pretera kada pomogne Chou da pokrene slučaj protiv jednog osumnjičenika.

85 Epizoda

Mlada humanitarna radnica pronađena je mrtva. Pomoć u rešavanju ubistva mogla bi pružiti lepa, ali smrtonosna zavodnica Erica Flynna, kriva za ubistvo supruga (Morena Baccarin). Jane ju je smestio iza rešetaka, ali sad je pušta, jer misli da bi im mogla biti od velike koristi. Ukoliko pomogne u re[avanju slučaja, kazna će joj biti smanjena. U međuvremenu, Rigsby i Sarah pokušavaju se prilagoditi novom, roditeljskom načinu života.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site