Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone

By  | 

Mentalist od 90 do 94 epizode
90 Epizoda
Telo popularnog učitelja pronađeno je masakrirano u srednjoj školi Redmund. Osumnjičeni su svi – od studenata do domara. I dok Jane ispituje polaznike škole i traži razlog ubistva profesora, Rigsby i Van Pelt istražuju privatni život žrtve. Kada jedan učenik prizna da je video profesora s prostitutkom, a u njegovom autu nađu drogu, postaje jasno da učitelj nije bio tako bezgrešan kako se na početku činilo.

91 Epizoda
Jane istražuje ubistvo čoveka koji je izgoreo u svom autu u mračnoj uličici gde nastupaju transvestiti. Traže se informacije o žrtvi jer samo uz određene odgovore ubica bi mogao biti pronađen. Neočekivano, tragovi su svuda – otac ga je obično vezivao lisicama za sto, jedan od kolega s posla redovno tukao, a njegov bivši dečko je bio ovisnik o drogama.

92 Epizoda

Tokom istrage ubistva surfera Lisbon sretne bivšeg verenika Grega Taybacka, koga nije videla gotovo deset godina. Greg je vlasnik spasilačke kompanije za koju je radio stradali surfer. U surferskoj zajednici Santa Marte, Lisbon se raspituju o neprijateljima žrtve, a Jane pokušava saznati ima li lokalna legenda o potopljenom blagu veze s ubistvom. U međuvremenu, Choova veza sa Summer se produbljuje, ali on se ipak pita može li joj slepo verovati.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site