Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone

By  | 

Mentalist od 90 do 94 epizode
90 Epizoda
Telo popularnog učitelja pronađeno je masakrirano u srednjoj školi Redmund. Osumnjičeni su svi – od studenata do domara. I dok Jane ispituje polaznike škole i traži razlog ubistva profesora, Rigsby i Van Pelt istražuju privatni život žrtve. Kada jedan učenik prizna da je video profesora s prostitutkom, a u njegovom autu nađu drogu, postaje jasno da učitelj nije bio tako bezgrešan kako se na početku činilo.

91 Epizoda
Jane istražuje ubistvo čoveka koji je izgoreo u svom autu u mračnoj uličici gde nastupaju transvestiti. Traže se informacije o žrtvi jer samo uz određene odgovore ubica bi mogao biti pronađen. Neočekivano, tragovi su svuda – otac ga je obično vezivao lisicama za sto, jedan od kolega s posla redovno tukao, a njegov bivši dečko je bio ovisnik o drogama.

92 Epizoda

Tokom istrage ubistva surfera Lisbon sretne bivšeg verenika Grega Taybacka, koga nije videla gotovo deset godina. Greg je vlasnik spasilačke kompanije za koju je radio stradali surfer. U surferskoj zajednici Santa Marte, Lisbon se raspituju o neprijateljima žrtve, a Jane pokušava saznati ima li lokalna legenda o potopljenom blagu veze s ubistvom. U međuvremenu, Choova veza sa Summer se produbljuje, ali on se ipak pita može li joj slepo verovati.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno