Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Mentalist od 90 do 94 epizode, Kraj četvrte sezone

By  | 

93 Epizoda

Na osmu ogodišnjicu smrti supruge i kćeri Jane još jednom stupa u kontakt s Red Johnom, koji mu šalje drsku poruku. Zaokupljen Johnovim javljanjem, Jane ne uspeva usmjeriti misli na aktualnu istragu ubistva brokera čije je telo pronađeno u napuštenoj tvornici devet meseci nakon smrti. Jane pokušava rešiti slučaj, ali jedino što mu uspeva jeste da se otme kontroli i tako ugroziti istragu i svoju karijeru u birou.


94 Epizoda

U velikom finalu četvrte sezone, nakon što je napustio biro, proteklih nekoliko meseci Jane živi i vuncara se po barovima Las Vegasa. Gubitak svake nade da će ikada uloviti Reda Johna uništio ga je i bacio u očaj. Za vreme još jednog pijančevanja, Jane u baru upoznaje Lorelei , ali u očajnom stanju u kojem se nalazi dodatna nevolja ga dočeka iza ugla. U Kaliforniji, gde CBI istražuje ubistvo nepoznatog muškarca, Lisbon primi najnovije vesti u vezi Janea. Ali, baš kao ni nesreća, ni iznenađenja nikada ne dolaze sama pa Jane, sada izvan kontrole, dobije neočekivanu i suludu ponudu od Reda Johna zbog koje će pucati u blisku osobu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno