Milost 15 i 16 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 15 i 16 epizoda

By  | 
 Ozgu Namal

Ozgu Namal

Milost 15 i 16 epizoda

15 epizoda
Narinina reakcija ne nailazi na Sermetova očekivanja. Dolazak Redžepa unese nemir u Narinin i Šadijin susret. Videvši oca, Šadije ne želi sediti s njim i odlučuje napustiti restoran. Sermet odlazi za Šadije da bi je utešio i nagovorio da sedne s ocem na pet minuta. Na kraju svega, Narin i Šadije zajedno odlaze iz restorana. Narin misli da treba zahvaliti Sermetu što joj je pronašao sestru, ali saznaje da ju je oteo i prekori ga zbog toga. U međuvremenu, Irmak pokušava uveriti Deniz i Firata da joj je Redžep pretio. Deniz joj ne veruje. U Jaslihanu nalazimo Mehmeta u bolnici. Suočen sa Šadijinim pritiscima, Mehmet joj priznaje da se ponovno kocka i da ga je ranio Nusret. Šadije u besu odlazi do Nusreta i traži obrazloženje zašto se nije držao njihovog dogovora i zašto joj je ranio brata. Nusret je  zadovoljan Šadijinim dolaskom. Bezočno se cerekajući, Nusret kaže Šadije da je Mehmetov dug jako narastao i da će ga ona otplatiti. U tome trenutku u kockarnicu upada Babur. Ova će epizoda otkriti hoće li Babur uspeti spasiti Šadije.
16 epizoda
Narin se trudi napraviti prve korake u svom novom životu i odluči živeti sa Šadije u novom stanu. Međutim, Irmak će im u tome pomrsiti konce odajući novinarima Džanovu i Šadijinu tajnu vezu u prošlosti kao i to da je Šadije prostitutka. Redžep koji je već upozorio Irmak da ostavi njegove kćeri na miru, pročita vest u novinama i potpuno pobesni. Irmak nestane nakon što novine objave informacije koje im je ona dala. Dok policija pronalazi Irmakinu torbu u šumi, Deniz traži Sermetovu pomoć u potrazi za Irmak. U međuvremenu, Atif doznaje da je Irmak nestala nakon što se uputi k njoj tražiti obrazloženje za vest u novinama. Firat odlučuje izneti na videlo prljave poslove kojima se bavi njegov otac Hikmet Kazan. Odlazi u Jaslihan i iz kuće na imanju njegovog oca,uzima dokumenta s tajnim podacima. Hikmet doznaje da se Firat dočepao dokumenata koji dokazuju da su Hikmet, Erol i Sermet umešani u krijumčarenje oružjem, trgovinu drogom i pranje novca te odlazi za Firatom na imanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site