Milost 17 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 17 epizoda

By  | 

Milost slikeMilost 17 epizoda
Firat je u šoku nakon svega što saznaje. Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i šta se zapravo dogodilo one tajnovite noći pre mnogo godina u koju je i Narin umešana te kako je Sermet doznao da mu je Hikmet otac.  U međuvremenu, svi su se okupili kod Narin i u brizi iščekuju vesti o Irmak. Dolazi i Džan koji je od Atifa saznao za Irmakin nestanak. Deniz mu objašnjava da policija i Sermet tragaju za Irmak, ali bezuspešno.

Džana naživcira što je Sermet upleten u potragu. U Jaslihanu se gđa Hafize svađa s nadležnima za prijamni ispit jer ne pušta Narin da radi ispit. Dok Narin pokušava objasniti nadležnima zašto je zakasnila na ispit, Hafize seda u hlad i rashlađuje se lepezom. Dok joj vozač donosi čaj, Hafize prima poziv od Nedžatija kojem objašnjava da su Narin jedva pustili na prijamni ispit. Nedžati sedi u kafani s Erdoganom i prepricava mu da je Narin uspela ući na prijamni ispit.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Erdogan teši Nedžatija koji je takođe zabrinut zbog Narinina rastrojenog stanja na prijamnom ispitu. Nedžati se Erdoganu poveri da se ne slaže s novim predsednikom kluba i da očekuje otkaz. Erdogan je zabrinut za Nedžatija. Šadije ne obraduje kad od Erdogana sazna da je Narin zadovoljna kako je napisala prijemni ispit. Mehmet ima spoj s Melek koji će se neočekivano završiti.

U Istanbulu Hikmet saznaje da je Firat saznao da mu je Sermet brat. Preti Nedžatiju pokušavajući ga udaljiti iz Istanbula i Firatova života. Iako je besan na Hikmeta, Nedžati prihvata njegovu ponudu. Međutim, Nedžatijev bes prouzrokovat će još više problema.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site