Mishal Raheja odlazi iz 'Ishq Ka Rang Safed'!

Glumci

Mishal Raheja odlazi iz ‘Ishq Ka Rang Safed’!

By  | 

paged

Mishal Raheja odlazi iz ‘Ishq Ka Rang Safed’!
Fanovi Mishala Raheje,imamo lošu vijest za vas.
Prije čitanja cijele vijesti,molimo vjerne Mishalove fanove da pripreme maramice jer će možda nekontrolisano plakati.
Mishal,koji se vratio na televizijsku scenu nakon duge pauze ,sa kolorsovom dramom ‘Ishq Ka Rang Safed’ ,spreman je za izlazak iz ove serije.
Nekoliko dana prije ,obavjestili smo o nesuglasicama između glumca i produkcijske kuće po pitanju finansija. Sada,čuli smo da nakon mnogih sastanaka ipak nije došlo do slaganja izneđu istih,što je rezulatovalo Mishalovim izlaskom iz sapunice.
Kada smo telefonirali Mishalu o istom,odgovorio nam je na našu tekstualnu poruku navodeći: ” Moj ugovor je istekao,legalno,to nije izlazak. Neće me naimenovati ponovo (tj. neće obnoviti ugovor).”
Mishal je dodao: ” Počela smo sa sapunicom koja se emitovala od ponedjeljka do petka,a kasnije je počela da se emituje od ponedjeljka do nedjelje,7 danas u sedmici. Snimali smo u tišini pod nehumanim uslovima jednu godinu,jer smo kao profesionalci vezani ugovorom. I onda kanal i produkcijska kuća očekuju od vas da radite po istoj cijeni još jednu godinu,bez povećanja novca glumcima koji daju 90% od svog života na setovima,krv i znoj 15-16 sati dnevno. Vjerujem da je nepravedno da ne daju povećanje glumcu koji snima 29-30 dana svakog mjeseca. Prije zaključivanja ,dodaću da je ovo apsolutno moje lično mišljenje.”
Možemo da shvatimo to,Mishal.
Prije Mishala,čak Eisha Singh,glavna ženska uloga ove serije,napustila se sapunicu zbog kreativnih razlika (navodi se da nije željela da igra ulogu majke nakon skoka,smatrajući da je premlada za to. Eisha ima samo 17 godina),Sanjeeda Sheikh je zamijenila. Jedino će vrijeme reći da li će doći do novog ulaska ili zamijene.
Poslali smo poruku i producentu Pintoo Guhi i potparolu kanala,međutim nismo primili odgovor do podnošenja ovog članka.
Text source: www.tellychakkar.com.
Picture source: Die Hard Fans of Mishal Raheja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!