MN 01.05.2014,Buaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muz - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 01.05.2014,Buaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muz

By  | 

Buaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muzBuaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muz

Epizoda počinje kako Jagi objašnjava seljanima da nije uvek istina ono što vide očima.Meštani prihvataju svoju grešku.Het I njegove pristalice počinju pobunu protiv Jagija.Het dolaz sa posterom na kom su A I J..Het dolazi sa siledžijama i najavljuje da odluče ko je vredan njihovih glasova..Prozivaju Jagija kao beskaraktnu osobu.Seljani se naljute.Borba nastaje između meštana i Hetovih siledžija.J ih razdvaja.Jagi poziva bolnicu i traži da pošalju hitnu pomoć.

Buaji poziva sve na doručak.Shiv jede hleb i puter.Buaji pita zašto jede ovo.Shiv kaže,ja doručkujem.Buaji mu nudi parathas.Shiv kaže,ja sam već doručkovao.Daddu pita Shiv da uzme I parathas.Shiv brise maslac sa tog hleba..On brzo odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jagi leči seljane koji su se povredili.Neko viče u bolovima.Jedan čovek govori Jagiju da je on Het Singu pristalica I dag a otera.Jagi kaže,on će odgovoriti na naša pitanja.On kaže,pre podizanja prstom na bilo koga,morate da znate realnost.Jagi kaže,moram da lečim svoje pacijenta bez obzira na njihov indetitet.Čovek je dirnut Jagijem i kaže da će glasati za njega.

Daddu se zabavljaju sa svojom porodicom.U toku su vesti o J i Anandinoj navodnoj aferi.Reporteri govori o plakatima yalepljenim po zodovima u Dzatlasaru..Ona govori da je Jagi Anandin bivši muž.Svi su šokirani.Brzo gase tv da Buaji nebi više ništa saznala.Buaji kaže,zašto mi niste rekli da je Jagi Anandin bivši muž.Zašto ste je pustili u Jaitsar.Ona pita Shiva,zašto si se oženio s njom?Shiv kaže mi ne želimo da krijemo ništa od tebe.

Jagi i Anandi su prijatelji i poštuju se.Buaji kaže,tvoja žena je sa njenim bivšim mužem.Shiv kaže,ne možeš tako govoriti za Anandi.Ona me je pozvala i rekla sve.Daddu kaže,mi smo znali o njoj sve pre nego što se Šiv oženio s njom.Kaže Šiv je u braku sa njom uz naše saglasnosti.Ona je divna devojka.Imamo punu veru u nju.Buaji kaže,svako razmišljanje ovde je tako moderno.Nismo trebali da pošaljemo našu kćerku u zakonu nekom drugom..Daddu se naljuti i kaže da ne izgovori više ni jednu reč protiv Anandi.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site