MN 02.04.2013.,Nandu cisti ranu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 02.04.2013.,Nandu cisti ranu

By  | 
Sanchi

Sanchi

Nandu cisti ranu
Anandi dovodi Suhasani u starački dom.Upravnik joj govori da ide da legne.Suhasani kaže,ja imam porodicu.Neću da ostanem ovde.Ja mogu da provedem noć sedeći na stolici,ali ne treba mi tvoj krevet .Anandi podržava upravnika.Suhasani pita Anandi da je odvede na aerodrom.Anandi kaže u redu i odvodi je.Suhasani plače.
Saachi kaže Viveku da oni ne mogu da nađu dom.Vivek kaže,ljudi su široko orijentisani.Saachi kaže,naše društvo uvek kritikuje devojke.Jedna devojka prilazi Saachi i hvali je za borbu protiv nepravde.Ona kaže,postal sam tvoj fan I traži da se slika sa njom.Vivek kaže naravno.Ona joj se zahvaljuje I odlazi.Vivek kaže ,društvo se menja i to je primer.Saachi se nasmeši.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga radi Puju.Jagi dolazi i pita za Puju.Ganga kaže,to je odradjeno.Ona kaže,doktori su uradili tretman i sada je sve na Božijim rukama.Jagi kaže,Bog će slušati naše molitve.
Anandi govori svojoj porodici priču o Suhasani.Kaže,ja ne želim da joj kažem da ju je njen sin izdao.Daddu kaže,ona mora da se suoči sa situacijom.Anoop kaže,kako može bilo koji sin to da napravi svojoj majci.Shiv kaže,to je neverovatno.Anoop kaže,svaki mladić treba da se ponaaša disciplinovano.Shiv kaže,Suhasani sin nije takav.Anandi kaže,ja ću razgovarati sa Suhasani.

Suhasani sedi za trpezarijskim stolom i podseća se nedavnih dešavanja.Žene i muškarci počnu da pevaju da je raspolože.Suhasani zaboravlja njen bol I pridružuje im se.
Anandi pita Amol da napiše esej.Shiv dolazi.Anandi kaže Amolu da ide da uči.Ona pita Shiv da sedne sa Amolom.Oni odlaze.lAnandi se vraća i ne vidi ih.Ona misli da su Shiv Amol napolju. Anandi dolazi u kuhinju i vidi da Amol pleše uz muziku.Ona prekoreva Shiva. Shiv objašnjava da uči Amola.Amol hvali  Shiva. Anandi se izvinjava Shivu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site