Mn 03.02.2014.,(1809 epizoda),Gorile kindapuju Gangu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 03.02.2014.,(1809 epizoda),Gorile kindapuju Gangu!

By  | 

Gorile kindapuju Gangu!
Epiyoda počinje u školi.Kajljani je izabrana da dobije nagradu za glumu. Svi aplaudiraju K. Jagi joj uručuje trofej. K srećna prihvata. Stariji studenti ljuto gledaju jer im plan nije uspeo. K se zahvaljuje svima što im se dopala predstava.Ona zasluge za svoj uspeh pripisuje Nirjaninu i učenicima.K govori da im je neko odsekao garderobu da bi im snagu ukrao, ali su oni bili odlučni da je odrade. Ovo je uspeh svih nas. Svi joj aplaudiraju.

Ira pita Menu zašto ustaje tako rano. Menu kaže da je Anup morao rano da ide. Ira kaže da će mu pripremiti čaj i doručak. Kaže joj da ona opegla odeću. Menu kaže da je to već uradila noćas.One odlaze u kuhinju i vide A .A im kaže da je mislila da pripremi doručak jer je Anup govorio da ima sastanak rano. Kaže da je čaj gotov.

Ganga govori da će pacijent biti otpušten za 2 dana. Ona dobija poziv od Gene koja je pita za J. Gena joj kaže da pozove J da donese slatkiše. Ganga kaže ok. Dve gorile čuju razgovor. Alok govori deci da ga zovu Dadu i govori im da se tako oseca starijim. Njegov tel.zvoni, on se javlja. Anup razgovara sa decom i govori im da ide na važan posao.On kaže ćao deci i odlazi. Alok i Daduu gledaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga odlazi da obuče uniformu, ali je gorilla zaustavlja. Dadu kaže Aloku da ga Nandini zove, a Shivam traži svog omiljenog dedu. Alok pita zašto mi to govoriš. On mu kaže da mora da preduzme nešto povodom svog plana i govori mu da mu je već rekao o preselenju u Singapur. Dadu ga pita zašto to govori. Alok kaže da se boji da će se stvari odigravati još gore. On kaže da ne može živeti više tu nakon Šivove smrti. Dadu kaže da se slaže sa njim.Govori mu da bi i on krenuo sa njim. Alok kaže da nema nikakav problem, ali da ga Anup neće pustiti. A dolazi. Dadu kaže svi izgledaju kao njegove sluge,ne želim više ni ja da živim ovde, poći ću sa tobom.Razgovaraću sa Anupom definitivno.Povremeno ću posećivati Indiju. Govori da čak mogu da povedu i A i decu. Alok kaže da se Anup neće složiti. A kaže trebali smo svi ostati zajedno ovde, to je bila Šivova želja. A kaže da se slaže sa Daduovom odlukom. Dadu kaže reći ću da ćeš i ti krenuti sa nama. Razgovaraću sa Anupom i Subhadrom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site