Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka!

By  | 

page 2

Anandi se nada da će stići na vreme.Odlazi sa ženama na svadbeno mesto i vidi žene kako pevaju bhajan, kaže da su sigurno znali za njen dolazak.Anandi im kaže da ne kriju istinu i pita ih gde je mala nevesta.Čovek kaže da je devojčica tu.Anandi mu kaže da ne laže.Nekoliko seljana daju izjavu protiv Mohana.Dovode devojčicu.Seljani kažu da su mladoženja i njegovi pobegli, brak je bio nepotpun i nevesta je tu.

Anandi gleda u malu devojčicu.Pita je da li je trebala da se uda.Žena kaže da je ona Kavitina mama i kaže da je tu bila puja.Anandi kaže Kaviti da kaže istinu i da se ne boji.Anandi se priseća kako ju je njena majka emotivno ucenjivala da ako neko dodje kaže da se ne sklapa njen brak.Priseća se kako je učiteljica pitala i ona je rekla ne.Anandi kaže da se i njoj dogodilo isto i da je rekla istinu na vreme ne bi se sada kajala.Anandi objašnjava devojčici da su njene godine za odlazak u školu, ne za brak.Objašnjava njenim roditeljima da dečiji brak je greška i pita ih da li se stide što žele da udaju kćer za čoveka koji ima 35 godina.Kavitin otac kaže da je bespomoćan jer ne može da odgaja 5 deteta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi ga pita da li želi da da pravdu ostaloj deci tako što će prodati Kavitu, pita ga šta će time dobiti.Kavitin otac joj govori koju bi količinu pirinča dobio, šećera, gheea…Anandi je šokirana kada shvati koliko je čovek bespomoćan.Anandi shvata da je čovek pristao na brak zarad namirnica.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site