Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka!

By  | 

Kavitin otac kaže da nema ništa i da je zato hteo da je uda.Kavitina majka kaže da njen stomak traži roti.Kaže da su siromašni i zato se njihovi snovi lome.Anandi im govori da je gledala bespomoćnost svojih roditelja i uverava ih da će brinuti o njihovoj hrani i govori im da obrazuju decu.Kavitini roditelji joj zahvaljuju.Anandi im kaže da se zahvali osobi koja joj je rekla za brak.Kavita pita da li će se udati za Kakusu.Anandi kaže da neće i grli je.

Anandi kaže Jagiju da nije mogla da se zaustavi kada je videla malu devojčicu u venčanoj haljini.Govori mu da je vikala na njenog oca jer je bila ljuta.Jagi kaže da je bila u pravu.Kaže da se Kavitin otac složio za brak u zamenu za namirnice.Jagi je šokiran i kaže da je dobro što je otišla tamo.Anandi kaže da su svi seljani bili protiv dečijeg braka.Jagi joj kaže da je sada siguran da se vraća stara Anandi i kaže joj da ne dozvoli da ona opet nekud ode.Anandi se smeje.

Gledaćete:Ista najava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site