Mn 04.03.2015.,(1834 epizoda), Skok u Maloj nevesti od 11 godina! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 04.03.2015.,(1834 epizoda), Skok u Maloj nevesti od 11 godina!

By  | 

Skok u Maloj nevesti od 11 godina!
capture-20150304-185142

capture-20150304-184235

capture-20150304-185108Epizoda počinje skokokom od 11 godina. Anandi je prikazana kako uči džudo devojčice u školi Šiv Niketan, Gurukul. Govori im da imaju samo jednu šansu da se suoče sa izazovom. Žena prilazi i kaže da je to tačno.Anandi se okreće i kaže da su oni spremni.Žena govori Anandi da devojčicu udaju za čoveka.Žene dolaze da spreči to venčanje.Čovek koji treba dasklopi brak im govori da idu.Anandi se uključuje u kadar i viče na čoveka koji želi da oženi dete. Pita ga kako misli da sklopi taj brak pred idolom Bachpan Rakshak Sena.Anandi šamara čoveka i kaže da mu neće dati šansu da upropasti dete.Anandi mu preti i žene ga tuku motkama.Policija dolazi i hapsi ljude koji su umešani u zločin. Devojčica pita Anandi gde će je odvesti.Anansdi joj govori da će je odveti u novu kuću, Šiv Niketan, gde male devojčice poput nje žive.Govori joj da će početi nov život.Anandi joj govori da može da izgradi svoju budućnost i pita je da li će poći sa njom.Devojčica pristaje.Anandi joj skida venc. Ona korača sa devojčicom koju drži za ruku i ide ka Šivu Niketanu zajedno sa ženama.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site