Mn 04.09.2015.,(1992 epizoda),Nimboli prijavljuje Kundana! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 04.09.2015.,(1992 epizoda),Nimboli prijavljuje Kundana!

By  | 

Nimboli prijavljuje Kundana!

Epizoda počinje kako Manu odlazi u bolnicu da priča sa Gangom.Čovek pita Manua da mu pridrži dete i odlazi da plati na recepciji.Beba se ispovraća na njegovu kušulju i Manu se iznervira.Čovek uzima bebu i izvinjava se.Manu razmišlja da promeni odeću.Odlazi kući i razmišlja da mu je taj dečko uništio odeću.Razmišlja da su deca čudna.Manu razmišlja kako će se starati o svojoj bebi kad ne može da toleriše tudju.Razmišlja da da odeću u perionicu.Kajljani mu govori da deca ispovraćaju mnogo stvari i da nisu uvek slali te stvari u perionicu.

Kundan odvodi Nimboli u džunglu i govori joj da je to drugi put do kuće.Nimboli kaže da počinje kiša i insistira da se igraju.Kundan se slaže i govori da će ona igrati na kiši.Kundan parkira bicikl i gleda kako Nimboli igra.On je uzima u naručje požudno.

Nimboli ga pita šta mu je.Pokušava da uzme nož, ali shvata da ga nema.Ona ga moli da ništa ne radi i pada na zemlju.Kundan pokušava da je uhvati i pada na zemlju.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site