MN 06.01.2014.(1785 epizoda),Amol želi brata i sestru!! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 06.01.2014.(1785 epizoda),Amol želi brata i sestru!!

By  | 

Amol želi brata i sestru!!
Epizoda počinje kako A zove Sanči i pita je da li se vraća nakon odmora.Sanči kaže da i govori da su rešili da otpočnu nov život ispočetka.A im želi sve najbolje.Obaveštava je da je Kazan kod njih i da se oporavlja.Sanči joj kaže da ga pozdravi.

Vivek govori Sanči da mora da ide na dvodnevno putovanje zbog posla i kaže joj da ide sama.Sanči kaže da ne ide nigde bez njega.Sanči ga grli.

Menu donosi Khichidi za Kazana i kaže mu da ga je Anandi pripremila.Govori mu da se A o njemu dobro stara i da će uskoro biti dobro.Kazan jede i oseća da je ljuto.Počinje da kašlje.Menu mu daje vodu.On kaže, nema veze ješću.Oseća svrab.Menu zove doktora.

Doktor pita da li je jeo ljuto.Kazan kaže ne.Doktor kaže A da mu ne daju ljutu hranu.A kaže da će brinuti o njemu.Kazan govori A da ide jer je dobro.A kaže da će doneti mleko i odlazi.Subhadra ga gleda zlo i kaže znala sam da neće reći svojoj kćerci da je jelo bilo ljuto.Ona ga pozdravlja i pita da li je srećan sada.A proba khichidi i oseća da je ljuto.Ona razmišlja da nije dodala začine i pita se ko je.Ona se priseća Subhadre.Uzima mleko i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Subhadra ga pita da li je stvarno nevin ili se samo pretvara.Zar ne vidiš koliko Šiv troši na tvoje lečenje novac, ona mu se podsmeva što zavisi od svog zeta.Kazan joj se izvinjava.Subhadra mu kaže da se smiluje na Šiva i odlazi.A dolazi i vidi je.A stavlja mleko na stolu i pita ga o khichidi.Kazan kaže da je bio dobar.A razmišlja.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site