Mn 07.07.2016.,(2. sezona,62. epizoda),Šivam radi za Kundana! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 07.07.2016.,(2. sezona,62. epizoda),Šivam radi za Kundana!

By  | 

pageŠivam radi za Kundana!

Epizoda počinje sa Kajljaninom dušom kako kaže Nandini da sve ispriča Krishu.Nandini je pita da li će Krish biti povredjen.Kajljani joj kaže da veruje u svoju ljubav i da ispriča Krishu sve o Kindanu.Nandini kaže da će mu reći.

Krish dolazi i kaže da su doktori najgori pacijenti i obradjuje joj opekotinu.Nandini plače od bola, a Krish što gleda njenu bol.Nandini kaže da doktori ne plaču kad gledaju tudju bol.Krish kaže da je to zbog toga što mu je ona žena.

Nandini mu kaže da želi da priča sa njim o Abhiramu/Kundanu.Kundan dolazi i čuje ih.Nandini kaže da Abhiram nije onakav kakav se predstavlja…Krishov telefon zvoni.On donbija informaciju da je sutra neki test/ispit, zabrinut je kako će ga spremiti za jednu noć.Nandini shvata da nije pravo vreme da mu kaže istinu.Krish je pita šta je želela da mu kaže.Nandini mu kaže da uči i da će da razgovaraju kasnije.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site