Mn 07.10.2015.,(2020 epizoda), Gretin muž posmatra Disu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 07.10.2015.,(2020 epizoda), Gretin muž posmatra Disu!

By  | 

page mn

Gretin muž posmatra Disu!

Epizoda počinje kako se Anandi vraća kući.Šivam je pita da li je dovela Nandini kući.Anandi se izvinjava i govori mu da nije.Šivam tužan odlazi.Anandi kaže Kajljani da ne zna zašto bog to radi njoj, jer gubi Nandini po drugi put.Kajljani joj kaže da sedne pred idolom boga i traži odgovor na svoje pitanje.Kajljani govori bogu da je Anandi dosta uradila za njihovu kuću i za njihovo selo.Govori da je spasila mnogo devojčica od dečijih brakova, a da on držiš njenu kćerku podalje od nje.Kajljani traži da pogleda njenu patnju i govori da neće upaliti sveće u hramu dok ne sjedini Anandi sa njenom kćerkom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Disa kaže Greti da je Akira udao Nimboli za svog sina, ali ga je kasnije preoženio. Govori joj da Nimboli nije bila bezbedna u toj kući i da je zato pobegla sa njom.Disa je pita za muža i decu.Greta joj kaže da joj je muž dobro i da će se vratiti za 2 dana.Govori da su joj deca srećna.Greta je pita šta sad ima u planu.Disa kaže da planira da vredno radi i pruži dobar život Nimboli.Greta je pita da ostane u njenom selu.Disa kaže da će tu otpočeti nov život i da je to sigurno želja Devi ma.Sledećeg jutra Disa pita za Nimboli.Greta kaže da je u kuhinji i da želi da radi sa njom.Disa ide da je okupa.

U kući za maloletnike inspektor kaže svima da budu napolje za 5 minuta.Jedan dečko kaže da Kundan još nije ustao.On budi Kundana i govori mu o slučaju za koji je čuo danas.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site