Mn 08.01.2016.,(2091 epizoda), Anant se zaljubljuje u Anandi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 08.01.2016.,(2091 epizoda), Anant se zaljubljuje u Anandi!

By  | 

pageAnant se zaljubljuje u Anandi!

Epizoda počinje kako Kundan pita Harki da li je posetila Akiru.Harki kaže da jeste.Kundan joj traži novac.Harki mu daje 50 Rs.Kundan kaže da mu je Akira to davao u detinjstvu i traži još novca.Harki kaže da je taj novac ukrala od Kamli.Kundan joj kaže da ukrade više i da mu ne pokazuje sitan novac.Okrenu se i vide Kamli.Kamli pita zašto je ukrala novac iz njene tašne.Harki kaže da je trebao novac i taman da kaže za Akiru, ali se zaustavi.Kamli je pita da li je novac odnela Akiri.Harki kaže da joj neće reći ništa i da se ničega i ne seća jer je prestala da joj daje bademe.Kamli joj kaže da su njena inteligencija i stid mrtvi.Kamli uzima novac iz Kundanovih ruku.Kundan kaže Harki da Akira treba prvo da ubije Kamli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nidhi zadirkuje Ananta sa Anandi i kaže mu da treba ponovo da ide na chaat.Anant se stidi, priseća se vremena sa Anandi.Nidhi ga pita zašto se smeje bez razloga i pita ga da li je zaljubljen u Anandi.Anant je pita da li zna šta priča?Nidhi kaže da mu je ona kćerka i da razume njegovo srce.Kaže mu da to vidi u njegovim očima, i da nije važno ako to on ne priznaje.

Akira i Badri dolaze u zajmodavicu.Akira kaže da je njegova žena došla sa nakitom, ali da ju je on uvredio.Zajmodavac kaže da je njegova žena uvredila njega jer je došla sa lažnim nakitom.Akira kaže da je trebao da joj da novac za lažni nakit.On kaže Badriju da uzme sve vredno i upozorava zajmodavca da ne obavesti policiju jer će ga ubiti.Beže i odlaze da kupe pištolj sa prigušivačem.Čovek pita da li je novac pravi.Akira kaže da jeste i kupuje pištolje.Gleda u oružje i kaže da čak ni Bog ne može da spasi njegove neprijatelje od njega.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site