Mn 08.01.2016.,(2091 epizoda), Anant se zaljubljuje u Anandi! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 08.01.2016.,(2091 epizoda), Anant se zaljubljuje u Anandi!

By  | 

page 2

Jagi razgovara sa nekim i kaže da će uskoro doći.Zove Anandi i razmišlja zbog čega se ne javlja.Anant razmišlja o Nidhinim rečima i smeje se.Anandi upravo tad dolazi.Anant je iznenadjen, pita ti…..Anandi kaže da.Anant kaže da je sanjao otvorenih očiju i da je nije video.Anandi kaže da je to zanimljivo i pita ga o čemu.Anant kaže ni o čemu.Jagi izlazi iz kabine i vidi Anandi i Ananta.Razmišlja zašto se Anandi nije javila.

Jagi i Nimboli traže plavu torbu.Nimboli kaže da je Kajljani rekla da je tašna tu.Jagi uzima tašnu i ona mu pada na noge.Nimboli viče MLA.Ganga previja Jagijeva stopala i kaže Nimboli da ne brine.Govori mu da je trebao da potraži pomoć sluge..Jagi kaže da je prvi našao torbu.Nimboli se smeje.Ganga mu kaže da odmori.Jagi kaže da mora da napravi aražmane za njihovu zabavu.Anandi i Kajljani objašnjavaju Nimboli da će seći tortu i organizovati zabavu povodom Gangine i  Jagijeve godišnjice braka.Nimboli je uzbudjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mangla broji novac i razmišlja da nema dovoljno novca da kupi poklon Jagiju i Gangi.Anandi dolazi i daje joj novac, kaže joj da čuva za svoje troškove.Mangla odbija.Anandi joj kaže da uzme novac za sebe i ostale.Mangla uzima.

Gledaćete:Nimboli i Anandi igraju na godišnjici.Akira i Badri dolaze, struja nestaje…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site