Mn 08.06.2015.,(1916 epizoda),Manu je ljut na svoju porodicu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 08.06.2015.,(1916 epizoda),Manu je ljut na svoju porodicu!

By  | 

Manu je ljut na svoju porodicu!
Epizoda počinje kako Kamli pokušava da povredi sebe jer je obaveštena od strane Nimboli o braku. Oni zaustavljaju Kamli. Akira joj kaže da treba da mu bude zahvalna i da joj on čini uslugu.Kamli kaže da mu ne treba nikakva usluga od njega jer je zbog njega izgubila Gopala.Ona odbija da se uda za Pushkara ili za bilo koga drugog.Akira je zapanjen.Harki viče na Nbimboli što je obavestila Kamli da je njen brak sklopljen.Kamli zaustavlja Kamli da ne bije Nimboli.Akira kaže Kamli da ih sluša i da ne izlazi iz sobe.On govori Disi da se pobrine da Kamli ne ide nikuda, inače…posledice će biti loše.Akira upozorava Nimboli.

Kundan uzima ventilator i sto iz Kamline sobe.. Nimboli pita kako će sestra Kamli spavati bez ventilatora.Kundan se priseća razgovara sa drugom.Govori joj da je on bespomoćan i da radi ono što su mu stariji naredili.Disa govori Kamli da ne pokušava da se ubije, jer mora da vidi da je Gopal dobio pravdu.

Manu je tužan.Ganga kaže da mu nije pričala o Ratanu, jer je želela njemu sve najbolje.Manu je krivi što je krila istinu o njegovom ocu.Jagi mu kaže da on ne zna celu situaciju i da je njegova majka bila u pravu.Govori mu da on ne zna ništa.Govori mu da je Ratan hteo sve da ih ubije i da je maltretirao Gangu.Manu se priseća kako ga je Ratan voleo.Razmišlja kako bi on mogao to.Jagi pokušava da ga smiri, ali Manu zaustavlja njegovu ruku.Kajljani kaže da mu je majka rekla sve.Manu kaže znam da me je otac voleo i želeo je očajno da bude malo sa mnom. Oteli ste moje detinjstvo i moj indetitet.Kajljani mu kaže da je izveo pogrešan zaključak.Manu kaže Kajljani da ona nije njegova Dadisa.Svi su zapanjeni.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site