MN 09.09.2014.,1683epizoda,Dadisa zeli da se skoluje - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 09.09.2014.,1683epizoda,Dadisa zeli da se skoluje

By  | 

Dadisa zeli da se skoluje

capture-20140909-172942Epizoda pocinje kako se K seca osobe koja je trazila od nje da joj donese pravdu,da mu se vrati taksa.Seca se J reci da je preuzela pogresan korak kada je isisala otrov sa Geninog stopala.Seca se kada joj je A trazila da prisustvuje skolskim casovima.Seca se i Geninih reci.Razmislja da je pogresila sto nije zavrsila obrazovanje.

Dadu kaze A,da li je Siv uzeo rezultate.Siv dolazi i kaze da nista nije nadjeno u samos.Anup pita otkud onda kokain u A telu.Dadu kaze da je njeno danasnje ponasanje normalno.Menu brine da A kokain uzima nesvesno.Siv kaze da ce potraziti pomoc narko doktora.A pita kada krecu.Siv kaze odmah.

K dolazi kod Gange i J.Gleda u Nanduovu knjigu.J je pita da li trazi nesto.K ih pita koji je process za prijem u skoli.J pita ko zeli obrazovanje.K kaze da ona zeli da pohadja skolu.Nandu je sokiran,a takodje i J,a i Ganga.K kaze da zeli da uci i stekne osnovno obrazovanje.J je pita otkud joj ta ideja.Ona mu govori za coveka koji joj se obratio za pomoc.Kaze da moze da pomogne svima ako je obrazovana.Nandu je uzbudjen.J kaze da ce razgovarati sa direktorom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siv i A odlaze kod narko doktora.Kaze da je A konzumirala kokain mnogo dana,kaze joj da se priseti sta je sve jela.A kaze da van kuce samo samos.Doktorka joj kaze da napravi listu kako je sve mogla da unese kokain u telu.Prepisuje joj neke lekove.

Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site