MN 09.12.2014.,(1761 epizoda) - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 09.12.2014.,(1761 epizoda)

By  | 

Epizoda pocinje kako Ganga govori Makanu da Gena zeli vegiterijansko jelo bez cilija za Niranjina.Nandu dobija ideju i dodaje cili u jelo.K im kaze da pozove Nandua.Nandu kaze da jedu jer on mora da uci.J silazi da jede. K im kaze da jedu. J se zahvaljuje Niranjinu na promociji i kaze da je sada primljenen za stalno.Ganga mu cestita. K ga blagosilja. Niranjin se zahvaljuje za podrsku.

K kaye samo smo te predlozili, ti si se iyborio sam za svoje mesto.Niranjion jede hranu i pocinje da kaslje.Nandu gleda. K kaze Geni da mu da vode.Niranjin pije vodu i kaze da je jelo veoma ljuto.Gena kaze da cili nije dodat u jelo.Ona proba i kaze da je jelo stvarno ljuto.K se pita ko je stavio cili u prahu u jelo. Niranjin gleda u Nandua i signilizira Geni.Svi gledaju u Nandua.K je ljuta.Gena krivi sebe.

Ira kaze da priprema halvu za sve. Menu kaze da ona mora da pripremi dorucak za Anupa.Menu kaze da su im potrebna 2 sporeta.Ira kaze da halva mora da bude dobro skuvana.Anup vice na Menu.Ona ga pita sta da radi sada.Trebas da kuvas popodne.Ja cu dati hleb sa maslacem Anupu.Ira joj kaze da se ne zrtvuje i pomeri halvu.Ira joj kaze da je Anup vikao na nju zbog toga.Menu je na Anupovoj strani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanci im kaze da prestanu da se raspravljaju. Zabrinuta je i pita se sta se desava u njihovoj kuci.Ona pokusava da im pomogne da shvate gresku i da ih navede da razgovorom rese problem.Ira se izvinjava Sanci i Menu. Menu se izvinjava Iri.Ira kaze da ce pripremiti engleski caj.Sanci se zahvaljuje bogu sto je problem resen.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site