MN 10.09.2014,1684 epizoda,Siv saznaje da Subhadra drogira Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 10.09.2014,1684 epizoda,Siv saznaje da Subhadra drogira Anandi

By  | 

Siv saznaje da Subhadra drogira Anandi

Epizoda pocinje kako Subhadra razmislja da nije pitala A za rezultate testa.Niko joj nista nije rekao o rezultatima testa.Razmislja da ponovo da Prasad A i zahvali se Bogu.Dolazi kod A u sobi sa prasadom u ruci i zove je.A izlazi iz kupatila i pita o cemu se radi.Subhadra kaze da joj donela Prasad i stavlja na stolu.A kaze da ce pojesti,odlazi ponovo u kupatilo.

J kaze K da ce je primiti u Nanduovoj skoli da stekne osnovne casove.K kaze da ce uciti od kuce.J kaze da oni ne poznaju danasnje gradivo i da zato treba da ide u skolu.Kaze da ce joj oni pomoci za domaci.Kaze da je razgovarao sa nadleznima i da je ona pozvana na intervju.K je iznenadjena.J kaze moras da ides na intervju.K je napeta.

A izlazi iz kupatila i brise svoje lice.Razmislja da tetka nikad ne zaboravi da joj donese Prasad.Davala joj je da cak nosi i u Dzatlasaru.Ona taman da pojede,ali se seti doktorkinih reci da mora da pazi sta jede.Sumnja na Subhadru i sokirana je.Razmislja i tesi se da mozda ipak gresi,ali ipak odlucuje da Prasad odnese u laboratoriju na testiranje.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site