Mn 11.04.2015.,(1867 epizoda),Kundan priznaje roditeljima da želi Nimboli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 11.04.2015.,(1867 epizoda),Kundan priznaje roditeljima da želi Nimboli!

By  | 

Kundan priznaje roditeljima da želi Nimboli!
Epizoda počinje kako Manu razgovara preko telefona sa Pojom i pomaže joj u učenju. Ganga dolazi i prekida poziv. Kaže mu da joj nije reklo da li se Suraju dopalo jelo. Manu kaže da jeste i pita ga zbog čega je prekinula vezu. Kaže joj da je razgovarao. Poja ponovo zove. Ganga prekida ponovo i pita ga da se seti da li je to odneo za Suraja ili nekog drugog. Manu kaže da je odneo za Poju. Govori da se oseća čudno kad pominje njeno ime i zbog toga je lagao. Ganga mu kaže da ne laže više i da se ne izvinjava ako to ponovo uradi. Govori mu da je on odrastao i da zna šta je za njega dobro.

Nimboli priča Disi kakva je bila kad ju je preduzela Devi ma i govori joj da su najka i otac pred njom stajali sklopljenih ruku.Govori joj da je rekla da je neudata devojka uvredjena u ovoj kući.Disa pita da li je to Devi rekla.Nimboli kaže da jeste i pita zbog čega je to rekla i za koga.Disa kaže da imaju dve neudate devojke, Kamli i nju.Disa je pita kako se Kundan ophodi prema njoj.Nimboli kaže da viče na nju i govori joj o incidentu, jučerašnjem, gde joj je stisnuo ruku i gledao u nju.Disa je šokirana.Daje nož Nimboli i govori joj da ga ima u pripravnosti.Nimboli je pita zbog čega joj to daje.Disa kaže zbog tvoje zaštite, objašnjava joj da ljudi nemaju ništa na sebi čime bi se zaštitili i da im je zbog toga potrbno oružje.Disa joj kaže da ga uvek drži uz sebe i da ako je napadne neki čovek ili životinja da može da se odbrani.Nimboli uzima nož.Dia joj kaže da o tome nikome ne govori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site