Mn 11.07.2015.,(1945 epizoda),Urmila je nestala!?? - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 11.07.2015.,(1945 epizoda),Urmila je nestala!??

By  | 

Urmila je nestala!??

Epizoda počinje kako Disa kaže da mora da spreči susret Nimboli i Anandi. Nimboli je prikazana kako se igra sa Pampodi. Nimboli vidi neke dečaka kako se igraju sa klikerima i insistira da se igra sa njima.Momci je izazivaju. Pampodi joj govori da im pokaže da može ona to.

Jagi se raspituje kod seljane za hram.Nimboli se igra.Disa trčeći dolazi. Pampodi i Nimboli se smeju. Viču da su one pobedile.Disa vidi da Jagijev auto tu prolazi i šokirana je.Jagi svira na sirenu jer se Nimboli sa decom igra ispred auta. Jagi silazi iz auta.Disa prekriva svoje lice maramom i odvodi Nimboli pre nego što Jagi uspe da je vidi.Disa kaže Nimboli da mora kući. Pampodi je pita da joj dozvoli da se igra. Disa odvodi Nimboli. Jagi, Anandi i Ganga odlaze.

Akira i Harki sa mladencima stižu u hram. Kundan kaže da se seća da je tu dolazio već. Akira se seća kako je Anandi trčala za autom i molila ga da joj vrati kćerku.Akira kaže da on ne zna i da dodju.Kundan pokušava da dodirne Urmilinu ruku, ali mu ona ne dozvoljava da je dodirne.Kundan kaže da su sigurno tu već dolazili.Akiru proganja prošlost i seća se Anandinog plača.Kundan ponavlja da je siguran da su tu već bili.Akira viče na njega.Urmilin nakit pada iz njene ( Urmiline ) tašne i ona viče.Kundan i Harki ga uzimaju.Akira viče na Harki što stvari ne čuva u kući.Urmila viče i pravi problem, krivi Harki.Akira joj kaže da se smiri. Kundan kaže da joj je nakit stavio u torbu. Urmila traži da je vrate u očevu kuću.Akira viče na nju.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site