Mn 11.08.2015.,(1971 epizoda ),Urmila je zaključana u ostavi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 11.08.2015.,(1971 epizoda ),Urmila je zaključana u ostavi!

By  | 

Urmila je zaključana u ostavi!

Epizoda počinje sa Akirom koji govori Harki da zatvori Urmilu u ostavi.Harki to i čini.Urmila je šokirana.Urmila je uplašena kad vidi pacova i vrišti za pomoć.Kundan dolazi i pita je zašto je to uradila.Urmila kaže da neće više ništa raditi u budućnosti i izvinjava se.Kundan joj kaže da će videti šta može da učini i odlazi.Urmila je uplašena.Kundan dolazi kod Akire, kaže mu da je Urmila uplašena u ostavi i da neće ponoviti grešku.Akira mu daje ključeve i govori mu da prvo razume značenje.Ti podržavaš svoju ženu,iako me je uvredila.Znači počećeš nov običaj u kući.Oslobodi svoju ženu.

Kundan odbija da uzme ključeve i izvinjava mu se dodirivajući mu noge.Akira kaže Harki da je ponosan na Kundana.Urmila zove Kundana za pomoć.Kundan se pretvara da ne čuje i gleda u Nimboli.Nimboli mu kaže da otključa Urmilu.Kundan preti da će zatvoriti i nju i govori joj da je Urmila zaslužila kaznu.

Urmila uplašena plače i moli za pomoć.Ona vidi svetlo i da neko otvara prozor, misli da je Kundan došao.Šokirana je kad vidi Nimboli i govori da je sigurno došla da je zadirkuje.Nimboli kaže da nije i nudi joj vodu.Urmila odbija vodu i kaže da će Kundan doći da je oslobodi.Nimboli kaže da Kundan neće doći i da je otišao da spava nakon razgovora sa Akirom.Urmila uzima vodu.Nimboli kaže da ide sada.Urmila joj kaže da ne ide jer je uplašena.Pita je da li joj se smeje.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site