MN 11.11.2013.,Manu stavlja bocicu sa kiselinom u usta - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 11.11.2013.,Manu stavlja bocicu sa kiselinom u usta

By  | 

Sekarovi dolaze u sirotiliste. .Ulaze unutra I gledaju decu koja se igraju.Smeju se.A gleda kako se deca igraju radosno.Sanci samo gleda uslove u kojoj se nalaze deca.Anandi im pokazuje devojci koju su pronasli u smecu.Shekarovi su tuzni.Sada su napolju igraju kriket sa decom dok dame sluze hranu drugoj deci.Odlicno se zabavljaju …

Makan Kaka vadi sve da ocisti Haveli,odlazi na sekund ,M vidi kiselinu u flasi,uzima je I priblizava ustima.Sreom Sumi nailazi,uzima M I doziva Makana da joj pomogne.M place,a Sumi I Makan mu ispiraju usta.

Shekarovi razgovaraju o zivotima sirocadi.A I S zele da usvoje dete.Ira cuti I pokazuje zeleni signal Menu.Svi su srecni izuzev Ire.

Pouka//Zivot sirocica je tezak I razliciti I zaista je plemenit cilj da se poboljsa zivot sirocica//

Gledacete//Sumitra utrcava u bolnici,nosi M koji kaslje.Neki od zaposlenih joj prilaze,Sumi im prepricava sve.Ji G stizu takodje..G uzima M I trci na intenzivnu negu.Sumi zabrinuto gleda u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  40 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site