MN 12.03.2014.,Sanci pristaje na brak - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.03.2014.,Sanci pristaje na brak

By  | 
Anandi i Amol

Anandi i Amol

Sanci pristaje na brak
Epizoda pocinje kako Nandu dolazi rano iz skole.Manu mu pokazuje palicu I loptu.Nandu kaze da ce se igrati kasnije jer je napolju toplo I da ce se sada igrati nesto drugo.Nandu je emotivan I place.Gena ga smiruje.

Sanci pokazuje Avantinoj bebi sliku A.A joj govori da nije znala da ona voli bebu I kaze da ce biti srecna sa svojom decom.Sanci je pita da li je dosla da je ubedjuje.A joj kaze da ne gubi nadu jer moze naci dobrog decka koji je stvoren za nju I da ce sa njim moci da deli svoju srecu I tugu.Bice tvoj zivotni partner.Sanci kaze da joj je Saurab razbio snove I da vise ne moze da sanja.Zeli da se posveti radu u NGO.A kaze da je to dobro,ali da ne treba da ignorise zivotne cinjenice.Ona kaze da kao sto  je Saurab na ovom svetu,tako  je I Siv.A joj objasnjava da postoje u svetu I dobri I losi ljudi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pokusava da je ubedi I kaze joj da razmislja o svojoj sreci.Sanci joj kaze da je ona bila uvek u pravu I pristaje na brak.A je grli.Sanci kaze da ima uslov.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site