Mn 12.03.2015.,(1841 epizoda),Nimboli je nestašna! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 12.03.2015.,(1841 epizoda),Nimboli je nestašna!

By  | 

Nimboli je nestašna!
Epizoda počinje kako Kamil ide ulicom i razmišlja da je Gopal sigurno čeka.Razmišlja da će morati da je čeka jer nije bio sa njom tokom Holija.Neke siledžije je prate.Kamloi je napeta i nastavlja da hoda.Siledžije pokušavaju da je zaustave.Akhir Sing ih gleda ljutito iz svog auta.Akhir Sing ih tuče.Okreće se ka Kamli i pita je zbog čega je ikrenula sama u hram.Kamli kaže da je krenula u hram da se nadje sa drugaricom.Akhira je pita gde joj je drugarica.Kamli kaže da će je videti u hramu.Akhira joj kaže da više neide sama.Kaže joj da sedne u auto i odvozi je u hram.Gopal u hramu nestrpljivo čeka Kamli.Srećan je kad vidi auto i ide ka njoj.Kamli je zabrinuta.On je gleda romantično.Akhira govori Kamli da izadje iz auta i pita je gde joj je drugarica.Kamli kaze da je sigurno negde tu.Akhira joj kaze da je saceka nakon darashana.Kaze joj da se mol i za njega.Kamli kaze Gopalu da ne prilazi jer je otac čeka.Gopal vidi da Akhira odlazi sa kolima i prilazi Kamli.

Oni stoje za puju zajedno.Kamli pita Gopala šta je tražio od boga.Gopal kaže da se zahvalio Devi ma što mu je spasila život od njenog oca.Kamli kaže da ima punu veru u Mata Ran ii da se njih dvoje vole iskreno.Kamli kaže da mora da ide.Gopal joj kaže da uradi i Mata Ji Parikrama, da bi bili zajedno još neko vreme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli ide da pozove drugaricu Pampodi.Ona vidi da je svekrva maltretira bolesnu i traži joj da briše pod.Pampodi briše pod i plače.Nimboli je tiho zove i ulazi.Govori joj da ojača svoje telo da bi osećala manju bol.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site