MN 12.11.2014.,(1738 epizoda),Jagi spašava jednu ženu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.11.2014.,(1738 epizoda),Jagi spašava jednu ženu

By  | 

Jagi spašava jednu ženu
Epiyoda po;inje kako se Sanči rano budi i razmišlja da mora da prisustvuje konferenciji.Uzima odeću iz garderobera.Razmišlja da da ostavku gospodinu Mitalu i kaže da ne želi probleme u privatnom životu.Želim da krenem ispočetka sa Vivekom.Budi ga i želi mu dobro jutro.Vivek njoj želi isto.Sanči kaže da će se osvežiti, a zatim mu doneti čaj i doručak.Vivek se okreće da spava.Sanči razmišlja da joj posao nije važniji od njega i da će to da mu dokaže.

Gena suši odeću.Niranjin dolazi.Gena ga pita da li ima neki posao.Niranjin kaže da i daje joj Nanduovu knjigu.Gena kaže da je moogao da da knjigu Nanduu ili K.Nandu kaže da mu je K rekla da knjigu da njoj.Gena uzima knjigu.On je pita da li se složila za brak samovoljno ili je neko forsirao.Gena kaže da je odluka njena.Nandu kaže da mu je K to odavno predložila, ali da je on odbio.Razmišljao sam mnogo.Vezao sam se mnogo za Nandua.Priastao sam na brak i rekao to K.Nemam nikakve sumnje u svoju odluku.Došao sam da te pitam da li je odluka i tvoja.Da li ćeš biti srećna sa mnom?Gena ima suze u očima i zahvaljuje mu što btrine za njenu sreću.Ona mu kaže da se ne oseća loše.Kaže mu da ne zna da li će ikada biti u stanju da prihvati tu vezu,ali te uveravam da ću se truditi da budem dobra supruga.Niranjin kaže ja te razumem.Kaže joj da će se truditi da bude dobar otac, a ona može uzeti koliko želi vremena kada je odnos izmedju njih dvoje u pitanju.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site