MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra!

By  | 

capture-20141212-174842

Nandu svira harmoniku.Niranjin ga hvali.Nandu kaže Makanu da vrati harmoniku u haveli i govori da će proveriti.

K govori J da će ispit biti ranije.J je podseca da je ona veoma pametna.K je uplašena zbog ispita.J joj kaže da zna da je ona već prošla sve životne ispite sa dobrim ocenama.K kaže da je ovo nešto drugačije, pravi ispit.Ganga dolazi sa Sonom i govori K da su je doveli u Haveli.Sona uzima K blagoslov.J kaže da je obećao direktoru da Sona neće ostati u školi, pa je doveo u haveli.

K je savetuje da počne život ispočetka, ona joj kaže da ima jaku volju.Ganga joj govori da je Sona u stvari njena sestra Kusum.K je iznenadjena i kaže da ljudi govore da je svet velik, ali da se ona ne slaže.Sona se nada da će sve biti u redu.Kaže im da je zovu pravim imenom-Kusum.K se slaže i zove je Kusum.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anup se vraća kući i govori Daduu da je morao da zameni automobilsku gumu jer nije bilo automehaničara. Šiv kaže da odlazi u kancelariju.Anup mu kaže da sedne malo.Anup ide da se osveži.A ide po hranu za Anupa.Subhadra joj kaže da će ona otići po hranu i kaže Anandi da sedne.Anup se vraća i vidi A da sedi.Dadu mu kaže da je Subhadra otišla po hranu.Subhadra donosi hranu i smislja plan.Ispušta poslužavnik sa hranom na pod.Svi su šokirani.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site