MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra!

By  | 

capture-20141212-174842Subhadra se izvinjava nakon što je namerno ispustila plato.Ona se pretvara da se oseća slabo i iznemoglo.Anup viče na A što mu ona nije servirala hranu.Dadu mu kaže da prvo pita zbog čega nije.Dadu kaže da je Subhadra zaustavila A i otišla po hranu.Subhadra kaže da je A bila zauzeta i da je zato ona otišla.Anup viče na A i vredja je.Šiv kaže da A nije ni u čemu pogrešila.A prihvata svoju grešku i izvinjava se.Kaže da će mu pripremiti nešto.Subhadra plačući odlazi u svoju sobu.

Gledaćete-NGO (nevladina organizacija) žena informiše A da je mnogo žena napustilo NGO jer ih je Anup unajmio.A je napeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site