Mn 13.04.2015., (1868 epizoda),Akira nalazi mentalno poremećenu osobu za svoju kćer! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 13.04.2015., (1868 epizoda),Akira nalazi mentalno poremećenu osobu za svoju kćer!

By  | 

Akira nalazi mentalno poremećenu osobu za svoju kćer!
Anandi razgovara sa Kajljani, hvali je što je dovela električara na vreme. Kajljani kaže da sve zna i pita Nidhi da se zabavi sa devojkama. Nidhi kaže da mora da uči. Anandi zove Poju i Vindi i kaže im da pozovu Nidhi sa njima. Nidhi se slaže i odlazi.

Akira radi. Radnici mu kažu da kupi nove mašine. On im govori da će imati velike troškove oko ćerkinog braka.Radnici mu kažu da su načuli da su mladoženjini odbili brak.Akira je ljut.Radnik kaže da zna nekoga za Kamli.Govori da je momak iz bogate porodice i snosili bi one bračne troškove.Akira pita da li mladoženja nije u redu ( da li ima neku manu).

Kamli dolazi u sobu i priseća se Gopala, emotivna je.Gopal baca izgužvan papirić u njenoj sobi. Ona čita i emotivna je.Gopal kaže da je čeka danima i moli je da kasnije izadje na prozor.Obećava da će je oženiti.Kamli su oči u suzama, osmehuje se.

Gopal kupuje narukvice za Kamli za 80 Rs.Razmišlja da ima samo 100 Rs i pita se kako će onda istrajati mesec dana sa preostalim novcem. Vlasnik mu savetuje da kupi narukvice od 20 rs.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira kaže Harki da dolazi mladoženja da vidi Kamli i kaže joj da skloni Nimboli.Harki se slaže i odlazi da ubedi Kamli.Kamli odbija.Harki je pita zbog čega ne želi brak.Nimboli ih čuje.Harki joj daje 15 minuta da se spremi.Harki vidi da ih Nimboli sluša, odvodi je sa sobom i zaključava u ostavi.Harki viče na nju.Nimboli je pita kako će sav posao odraditi sama ( misli na Harki ).Harki joj kaže da joj ne treba njena pomoć i da ostane tu.Zaključava je i odlazi.Nimboli razmišlja kako sada da pomogne sestri Kamli.Nimboli dobija ideju.
Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site