MN 13.12.2014.,(1765 epizoda),Sanči je trudna?! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 13.12.2014.,(1765 epizoda),Sanči je trudna?!

By  | 

Sanči je trudna?!

Epizoda počinje kako Ganga razgovara sa Sonom.Sona kaže da nikada nije mislila da će naići na tako dobre ljude.Hvali Kajljani i Jagdiša što su je prihvatili.Tužna je.Ganga je smiruje.Sona kaže da je bila srećna dok je nisu udali za tog čoveka.Govori joj da su je roditelji prodali tom čoveku.Ganga je šokirana.Sona joj kaže da oni vole samo novac i da ih nije briga za njenu sreću.Ganga je pita da li je sa njima razgovarala o tome.Sona kaže da je planirala, ali da je odustala jer je mislila da nema svrhe.Ganga joj kaže da su oni uradili lošu stvar.Ganga traži njihov broj da ih pozove.Sona odbija.Ganga insistira.

J pita Gangu da li Kusum dolazi da jede.Ganga je pita o majci i Mamiju.J joj kaže da su je oni udali za Ratana iako su znali da je već oženjen i mnogo stariji od nje.Ganga govori J ono što je čula od Sone-Kusum.J je šokiran.Ganga kaže da će ona ispitati njenu majku i Mamija i da će ih pozvati u Haveli.J je pita da li zaista misli da će oni doći, loše su se poneli i prema tebi.Ganga zove Mami i kaže da su joj nedostajali,poziva ih u svoju kuću.Govori im da se udala. Mami kaže da znaju da se udala za doktora Jagdiša Singa i kaže joj da je uradila ispravnu stvar.Doćicemo da te posetimo.Ganga kaže ok.Ganga govori J da je znala da će doći da je posete.Makan dolazi i informiše ih da su seljaci došli.J kaže Gangi da ne izlazi sa Kusum pred njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site