Mn 14.01.2016.,(2095 epizoda),Akira ucenjuju Jagija! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 14.01.2016.,(2095 epizoda),Akira ucenjuju Jagija!

By  | 

pageAkira ucenjuju Jagija!

Epizoda počinje sa Jagijem kako govori da ne razume zašto je Akira kindapovao Gangu?Kajljani mu kaže da je Akira labilna ličnost i da je to uradio iz osvete.Manu ih čuje.Abhi dolazi i pita za Gangu.Jagi i Kajljani ga lažu.Šivam kaže Abhiju da treba da se igraju.Nimboli dolazi i pita ih da doručkuju.Manu je pita da li je ona doručkovala.Nimboli kaže da nije mogla jer se uznemirila kad je čula da je Akira kindapovao Gangu.Abhi i Šivam su šokirani.Nimboli kaže Manuu da kaže istinu.Manu kaže da Nimboli govori istinu.Abhi je ljut na Nimboli i kaže joj da je Akira njen otac.Šivam je krivi za sve njihove nevolje.Abhi i Šivam je hvataju za ruke i pokušavaju da je izbace.Kajljani i ostali gledaju.Nimboli grli Kajljani i plače.Abhi govori da je Nimboli koren njihovih problema i da trebaju da je izbace.Manu kaže Jagiju da im nije on rekao, već Nimboli.Anandi teši Nimboli i govori joj da ne plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šivam pita Anandi zašto je teši i govori da će je oni izbaciti iz kuće.Anandi ga šamara.Šivam je šokiran i odlazi u sobu.Nimboli grli Manglu i plače.Kajljani pita Abhija da li će se Ganga vratiti ako izbace Nimboli.Govori im da bi se tad Ganga loše osećala.Jagi kaže da je Akira koren problema.Moli ih da razumu.Abhi pita Jagija da mu vrati majku.Jagi ga uverava da će se Ganga vratiti.Abhi ga grli.Jagi kaže Manuu da ga odvede u sobu.Anandi razmišlja da je Abhi u pravu i da se stvarno sve ovo dogadja zbog Nimboli.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site