Mn 14.02.2015.,(1819 epizoda), Anup je u zatvoru!!! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 14.02.2015.,(1819 epizoda), Anup je u zatvoru!!!

By  | 

Anup je u zatvoru!!!
Epizoda počinje kako Subhadra razmišlja da neće otići tako lako. Razmišlja da sačeka još jedan dan da bi je oni zaustavili.
Jagi daje poklon Gangi ( venac od cveća) i kaže joj da se stidi kao da su tek venčani. Jagi pokušava da stavi venac u Ganginu kosu, tada dolazi Kajljani. Kajljani ga pita koje je značenje neke poslovice. Vidi venac i zadivljena je. Kajljani mu zahvaljuje. Ganga se smeje. Jagi gleda u Gangu. Kajljani mu kaže da stavi Gangi venac. Oni se smeju.

Subhadra dolazi kod Dadua sa torbama. Izvinjava mu se i kaže da odlazi. Dadu je zaustavlja i kaže joj da ide ujutru. Ona mu se zahvaljuje. Dadu joj kaže da je slomila njegovo poverenje i da joj više ne može verovati. Ne znam da li je tvoje izvinjenje laž ili istina.Vrlo dobro znaš da je medju nama jaka veza, ali ti manipulišeš stvarima i ljudima.Subhadra deluje kao da se kaje.Dadu joj kaže da je unela pometnju i kod Anandi i Šiva. Govori joj da se izvine svima pre nego što ode. Subhadra se slaže. Kaže ne mogu biti uz tebe kad odem.Dadu joj kaže da kad je ona povredjena povredjen je i on, ali joj više ne može verovati, kaže da mu je žao. Subhadra odlazi u svoju sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jagi želi laku noć Kajljani. Ona kaže da uči za ispite. Jagi joj kaže da će dobiti dobre ocene. Kajljani kaže da ima strah od ispita. Jagi kaže da je siguran da će ona dobiti dobre ocene. Oni se smeju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site