Mn 15.07.2015.,(1948 epizoda), Akira zove Jagija u Haveli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 15.07.2015.,(1948 epizoda), Akira zove Jagija u Haveli!

By  | 

Akira zove Jagija u Haveli!

Epizoda počinje kako se Akira sa porodicom vraca kuci. Nimboli razmišlja da je Urmila videla svoju odeću i smeje se. Akira gleda iznenadjujuće. Jedan njegov čovek dolazi tu.Akira mu pokazuje sliku i kaže da potraži taj par.Nimboli vidi sliku i kaže da ih ona zna. Akira pita kako.Nimboli ka\e da je prisustvovala njihovom venčanju.Akira širi svoje ruke i pokušava da je ošamari. Disa dolazi i zaustavlja ga govoreći da Nimboli nije znala. Govori mu da je Jagi dolazio u njihovu kuću, ali mu ona nije ništa rekla. Akira joj zahvaljuje i kaže da je ispravno postupla. Govori joj da je znao da ga ona još voli.Disa mu kaže da neko i dalje mnogo sanja i tako mu daje dobar odgovor. Ratan Singova majka razgovara sa susedima i upoznaje ih sa Manuom. Manu i Poja uzimaju njihove blagoslove. Susedi mu kažu da čuva Ratanovu majku.

Kamli govori svekrvi da ide u supermarket. Svekrva joj kaže da ide po torbu. Odlazi. Puškar dolazi sa bicikl. Kamli mu kaže da je to za decu i da on zna da vozi veliki bicikl.Puškar insistira da ide sa njom. Kamli se slaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Urmila zove Chagani i traži joj da promeni sve čaršave. Nimboli pokušava da je pogleda. Chagani se smeje kad vidi njen ghagra. Urmila plače i pita ko jeto uradio. Urmila zove Akiru, Kundana i Harki. Akira kaže Harki da smiri Urmilu. Harki kaže da ima mnogo posla i da će se Urmila smiriti.Nimboi dolazi do Urmile i pita je zašto plače. Nudi joj pomoć. Urmila kaže da nikada joj neće biti potrebna njena pomoć i kaže joj da ide. Nimboli se slaže. Urmila ponovo plače. Akira i Harki je čuju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site