Mn 16.02.2016.,(2118 epizoda), Mangla viče na Anandi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 16.02.2016.,(2118 epizoda), Mangla viče na Anandi!

By  | 

pageMangla viče na Anandi!

Epizoda počinje kako Nimboli drži Manglu za ruku i govori joj da je spasio dobar duh (Anandi).Govori da su svi odbili da je odvedu u Jhalra i da je ona odlučila da sama ode.Govori joj kako je upoznala i Madhuru.Mangla je sluša i šokirana je.Mangla joj kaže da ne bi mogla da živi bez nje i grli je.Nimboli joj govori da joj je nedostajala.Mangla joj kaže da je uvek uz nju i da ne plače.Govori joj da ljudi iz Havelija treba da plaču.Nimboli joj kaže da joj nije sve ispričala i da su je spasili Anandi i Jagi.Mangla kaže da su je oni i doveli u takvu nevolju.Nimboli plače.Mangla joj kaže da spava.Zahvaljuje bogu što je spasio Nimboli i shvata da nije smela da ode bez nje.Ljuta briše suze i odlazi da razgovara sa svima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajljani kaže da Mangla njih krivi za Nimbolino stanje.Anandi kaže da oni nigde nisu pogrešili.Ja sam je zvala, ali se nije javljala, a ni ona mene nije pozvala.Jagi kaže da je dobro što su našli Nimboli.Mangla dolazi i kaže da im u suprotnom ne bi oprostila.

Mangla ih pita da li se dete tako pazi.Anandi govori da nisu znali da ce da preduzme takav korak.Mangla kaže da su je izgubili u detinjstvu i da zato ne razumu njena osećanja.Mangla viče na Anandi.Anandi joj kaže da prestane i govori joj da je zaista brinula za Nimboli javila bi se na njene pozive ili bi je naknadno pozvala.Mangla joj kaže da ne nosi uvek telefon sa sobom.Govori Anandi da su Nimboli vratili u vilu umesto da su je odveli do Jhalra.Anandi objašnjava da je Nimboli imala temperaturu i da su je zato odveli na pregled kod doktor Ananta.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site