Mn 16.03.2015.,(1844 epizoda), Kundan oseća požudu prema Nimboli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 16.03.2015.,(1844 epizoda), Kundan oseća požudu prema Nimboli!

By  | 

Kundan oseća požudu prema Nimboli!
Epizoda počinje kako je Nimboli zaključana u mračnu sobu. Ona se moli bogu-boginji Kanhi da joj da hranu. Upravo tada čuje buku i vezuje se. Disa je gleda preko prozora i baca paket sa hranom. Nimboli je srećna. Disa joj kaže da jede dok Harki ne dodje. Nimboli jede dok Disa stražari napolju. Disa baca svoju baterijsku lampu da se Nimboli ne bi plašila u mraku.. Harki masira svoje noge i razmišlja da je to ranije radila Nimboli, ali je sada zaključana u sobi.Harki se priseća Disinih reči. Ona dobija ideju i razmišlja da završi sa kaznom za Nimboli.

Jagi dolazi i kaže Gangi da je sutra važna operacija za nju i da se pripremi. Ganga kaže da mora da razgovara sa njim. Govori mu da postoji napetost izmedju Abhija i Šivama. Jagi kaže da mu je Abhi sin i da ne želi da viče na njega. Ganga kaže da je on dete i pita Jagija šta da rade?Jagi kaže ništa, to je izmedju dece. Shvatiće sa godinama. Šta da radim, da li da vičem na Šivama da bi udovoljio Abhiju ?Ganga kaže da ona to nije rekla. Jagi dobija poziv. Ganga razmišlja da se sa vremenom njih dvoje ne razumu više. Ganga razmišlja kako da zaštiti svoj brak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli se igra sa svetlom baterijske lampe i pravi face. Harki dolazi i otključava. Nimboli je oprezna i pravi se da spava. Harki je budi. Nimboli kaže da oseća bolove. Harki joj govori da joj je oprostila i kaže joj da se ne ponaša loše prema seljanima. Nimboli se slaže, ali govori da ako neko maltretira njenu Pampoi neće ćutati. Harki se luti i govori da će je vezati za drvo zlih duhova. Nimboli razmišlja da mora da se pretvara i govori da neće ništa loše činiti. Harki je pita zbog čega je konopac labav.Nimboli se izgovara i traži hranu. Harki joj kaže da joj prvo izmasira noge.Harki vidi baterijsku lampu i pita odakle ona tu.Nimboli menja temu i kaže da će joj prvo masirati noge.Harki se slaže.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site