MN 16.06.1014,Siv dobija poziv za prvo saslusanje - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 16.06.1014,Siv dobija poziv za prvo saslusanje

By  | 
Siv dobija poziv za prvo saslusanje

Anandi

Epizoda pocinje kako Ganga I Jagi se sastaju I gledaju krišom šta Samal radi.Jagi je šokiran.Shamal prekoreva radnika što baca opijum po podu. On traži od radnika da požure. On dobija poziv od nekoga. On kaže da ne može da pošalje opijum sada I da jer mora da za isporuku moraju da sačekaju neko vreme. Kaže da je J njegova marioneta I da je Jagi vrlo jednostavan čovek. On ne može da izađe iz mojih kandži. Jagia se podseća prvog susreta sa Samalom.

Samal govori kako je Tiagi dobar glumac I da je pokušao da ga ubije ispred Jagija I da mu je on navodno to oprostio. Jagia je postao moj poklonik od tada. On kaže J meni veruje više nego sopstvenoj ženi.Jagi se seća G sumnji I kako ih je onuklanjao. Jagi govori Gangi da je bila u pravu. I da je on bio slep I nije vieo istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi dolazi do Brijesa. B kaže ja ne mogu da ti kažem ne.Anandi kaže, ti si takođe kolektor poput Siva. Brijes kaže, šta god se desilo nije bilo dobro. Anandi ga pita o Rasiki. On želi da govori o Rasiki, ali baš tada mu zazvoni telefon. On dobija poziv od Rasike,ali prekida poziv. On je hvali i kaže Rasika da je bila veoma vredna. Anandi kaže, ja ću pitati I ostale. Brijeh kaže, Rasika je veoma dobara I humana žena. Anandi mu se ahvaljuje I odlazi.

Brijes poziva Rasiku. On joj kaže da ju je hvalio pred Anandi. On hvali I Anandi. Rasika je ljubomorna na A i upozorava Brijesa da je ubije. B hvali Rasiku.Rasika se smeje.

Siv dobija poziv za prvo saslusanje

Ganga i Jagi

Jagi pita Gangu da pozove policiju. Ganga kaže, telefon je zauzet.Ona sugeriše da ona ode u policijsku stanicu I kaže mu da on ne radi ništa što bi ga moglo ugroziti. J joj obećava.Ganga odlazi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site