MN 16.09.2014.,1689 epizoda,Anup i Alok i dalje ljuti - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 16.09.2014.,1689 epizoda,Anup i Alok i dalje ljuti

By  | 

Anup i Alok i dalje ljuti
Epizoda pocinje kako Ira pokusava da ubedi Aloka da Anup nije nista uradio namerno.Alok kaze da dobro zna svog brata i ljuti se na njega.Ira mu kaze da se smiri.Podseca ga na njihovo detinjstvo.Alok je emotivan.Ona mu kaze da oprosti Anupu.

Nandu kaze K da on zna mnogo o solarnom sistemu.K ga pita o rotaciji zemlje.Nandu joj objasnjava.K je impresionirana njime,kaze da ce sve to objasniti u razredu i biti pohvaljena.Gena dolazi i kaze im da jedu.K kaze da ima mnogo da uci.Odlaze da jedu.

Sanci radi u kancelariji.Njen pomocnik dolazi i daje joj kopiju citata.Sanci trazi original.Odlazi da joj to donese.Sanci govori da je citat vrhunska tajna i govori o posledicama.Asistentkinja kazeda nece ponoviti gresku.Sanci joj kaze da bude pazljiva.

Dobija poziv od Viveka i pita ga da veceraju.Vivek kaze da ne zeli da vecera sam,i da je svi cekaju.Kaze joj da dodje kuci ranije.Sanci kaze da ce pokusati.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site