MN 16.10.2014.(1715 epizoda), Palaš uznemirava Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 16.10.2014.(1715 epizoda), Palaš uznemirava Anandi

By  | 

Palaš uznemirava Anandi
Epizoda počinje kako A vidi nekog ispred kuće i brine da li je to Palash. On udaljava baklju od svog lica da bude siguran dag a A nije videla. A odmah zatvara prozor o zove Šiva. Šiv dolazi trčeći. A ga obaveštava da Palaš stoji pred njihovom kućom. Šiv otvara prozor, ali nikoga ne vidi. Šiv trči napolje, ali izgleda da je Palaš već otišao. A je napeta. Šiv dolazi i kaže da nikoga nema. A kaže da ne laže. Šiv kaže da joj veruje, možda je otišao ili se krije od mene.Ne plaši ga se.

A sedi u svojoj sob ii dobija poziv od Palaša, javlja se. Palaš hvali njenu lepotu i kažeda je video kraj prozora. A ga pita zašto je uznemirava i prekida poziv. Palaš uzima mnogo kartica i tel. da bi zvao A. Zove sa drugog broja. A se javlja. P joj kaže da treba da bude sa njim, a dok se to nedogodi slušaće njen glas. A ga pita šta želi. Palaš kaže samo tebe. Ukrašću te za Diwali i Šiv neće moći ništa da uradi. To ti obećavam. A prekida. P razgovara sa Venus i kaže da treba da žive zajedno. Znam da će se A složiti. A dobija poziv od Shzmali od NGO. Ona joj govori nešto. A kaže ok.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandu  se osvešćuje.Gena ga ljubi i emotivna je. K ga pita kako se oseća. Nandu kaže odlično i pita zašto je tu. Gena kaže da ga je Niranjin spasio rizikovaći svoj život. Nandu se priseća incidenta. Gena kaže naši blagoslovi će te čuvati uvek. K zahvaljuje Niranjinu. Gena kaže Nandu da ga Manu, Abhi i Bhairavi čekaju.

Nastavak na slede’oj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site